Mangler du en smart terrassevarmer?

Særligt i de kolde måneder kan det være rart med mere varme, når man sidder udendørs. Mange restauranter og caféer har terrassevarmere stående udendørs, hvilket er dejligt, hvis man ønsker at sidde udenfor, mens det stadig ikke er helt varmt i vejret.

Hvad kan jeg vælge imellem og hvad er fordelene?

Med en infrarød reflektor terrassevarmer bliver varmen forstærket. Nogle modeller opvarmer ligeledes luften omkring dig. Når du skal til at vælge imellem markedets terrassevarmere med reflektor, kan du tillige undersøge, hvorvidt du ønsker en model med gas eller el. Nogle ville anbefale om gå efter en model med el, idet det er bedre for miljøet, samtidig med at de ofte er billigere. Hvis du derimod vælger en gasmodel bliver meget af varmen ikke brugt, hvorfor den ikke er lige så miljøvenlig. Hvis du vælger en model med el, bliver alt varmen således brugt til at opvarme dig – og ikke luften.

Se udvalget på internettet

Du kan således undersøge, hvilken form for terrassevarmer, som du ønsker at investere i. På internettet kan du se det brede sortiment og ud fra dette vurdere, hvorvidt du ønsker at købe sådan en. Du kan klikke ind på samtlige modeller, hvor du får en udførlig beskrivelse af de forskellige typer, som markedet tilbyder. Her kan du således læse fordele ved de forskellige slags, og vurdere, om det er noget for dig. Det kommer naturligvis an på, hvor din terrassevarmer skal stå henne. Skal den stå på terrassen? I din garage? Eller måske i dit værksted? Inde på hver model kan du læse, hvor stort et areal den respektive type kan varme op, da den selvfølgelig skal kunne varme det op, som du ønsker. Her kan du tillige se billeder af de adskillige modeller, som der findes, hvorfor du nemt kan danne dig et overblik over typerne online.