Havens mange projekter

Er du klar til at lytte til fuglenes sang, mærke solens lune stråler på ryggen og nyde forårets komme? Det er som om, at haven kalder på dig på denne årstid, og det er ikke uden grund. Der er intet som en dejlig flisebelagt terrasse med dejlige havemøbler og et koldt glas hvidvin, eller et smukt højbed med herregårdssten. At bruge tid i haven er et frirum for de fleste, og du får både tid til at lade tankerne flyve og får brugt din krop, når du har gang i projekter i din have.

Fliser over det hele

Det kan være at dit næste projekt er i haven. Der findes nok lige så mange haver, som der findes mennesker. Rigtig mange elsker en flisebelagt terrasse eller gangsystemer med fliser, som forbinder forskellige områder i din have. Herregårdssten har i mange år været manges favorit, og det er bestemt ikke uden grund. Herregårdsstenene kan nemt lægges i mange forskellige mønstre, og deres meget anvendelige form gør det til et overkommeligt projekt for de fleste haveejere. Men en herregårdssten er ikke bare en herregårdssten, du kan få lige netop den, som passer ind i dine forestillinger.

Herregårdssten

Det kan ske, at du gerne vil have sten, som er mørke, eller måske nogle med et rødt skær? Det kan være, at du gerne vil have, at de er tynde, eller så skal de være tykke, så de kan klare en hård belastning. Du behøver heller ikke nøjes med at bruge dine sten til terrassebelægninger. Du kan også bygge små højbede med dem og plante smukke blomster eller buske i dem, så din have kommer til at være i flere højdeniveauer. Det bedste er, at du kan slippe for selv at slæbe dem hjem fra byggemarkedet, når du bestiller dem online med levering lige til adressen. Rigtig god fornøjelse med dit forårsprojekt.