Slip for dårlig akutstik i hjemmet

Der er i dag mange af os, der drømmer om et meget moderne hjem. Det vil sige, at vi hungrer efter de store og lyse rum. Dem, hvor der er masser af plads, og hvor der er højt til loftet. Det er nemlig et udtryk, der vidner om storhed og god stil.

Dog er der mange i sådanne hjem, der også kan komme til at opleve en forværret akustik. Netop for at rummene bliver så store, kan lyden vandre, og derfor kan det være svært at få ørenlyd i ét rum, selvom en samtale foregår i et andet rum.

Fyld de bare vægge med praktiske akustikpaneler

Heldigvis er det noget, der findes råd for – og der er særligt to metoder, som du bør tage et nærmere kig på, når du gerne vil skabe en bedre akustik i dit hjem.

For det første kan det være relevant for dig at beklæde dine vægge med akustikpaneler i træ. I mange hjem bruges disse blot fordi, de er flotte også kan give et hyggelig og æstetisk look, men de er udformet, så du også kan slippe for den dårlige rumklang.

Hvis du har en stor bar væg, kan disse således være en god løsning for dig.

Nyd det æstetiske i akustikbilleder i din indretning

Passer det ikke ind i dit hjem med træpaneler, findes der heldigvis en anden løsning – netop akustikbilleder. Her er der tale om kunstneriske billeder, som kan placeres på enhver væg, hvorfor der ikke er behov for en helt masse plads. Disse er udformet i en lang række forskellige motiver og farver, hvorfor der helt sikkert et udtryk, der passer din i den måde, som du har valgt at indrette dig på. De skal nemlig passe ind, således du bibeholder din ønskede atmosfære.

De er både funktionelle og dekorative med deres smukke struktur

Akustikbilleder er nemlig både funktionelle og dekorative. Her er tale om kunst, der er lavet i glasuld eller har en anden form for struktur i overfalden – og netop glasuld er fantastisk lydabsorbent fra naturens side. Derved reduceres efterklangen af lyd i materialerne. De er lavet i den fineste HD UV-print teknik, som blandt andet betyder, at de kan tåle sollys uden at falme i farverne.

Akustikbillederne er miljøvenlige, da de er fuldt genanvendelige, glasuld er brandhæmmende, og så er det også en hygiejnisk løsning, idet der ikke dannes grobund for mikroorganismer.