Sådan bliver du mere organiseret

Går du og drømmer om en hverdag hvor alt bare spiller? Hvor tingene altid er, hvor du lagde dem sidst, og hvor der ikke er en krumme ude af rækken. Så har du et ønske om at blive mere organiseret, og vær vis – du er ikke den eneste der har det sådan. Heldigvis får du derfor her tre gode måder at blive mere organiseret på, som du hurtigt og nemt kan indføre i dit eget hjem!

Opbevaringsglas til køkkenet

Det er de færreste der ikke kan nikke genkende til at deres køkken hurtigt bliver rodet. Når man kommer hjem fra at have handlet, og madvarerne ryger pladask ind i det første og nemmeste skab eller skuffe, er det pludselig svært at holde styr på, hvad man har, og hvad man mangler. Den geniale løsning på dette problem er opbevaringsglas med låg, som du kan fylde med diverse madvare, sætte navn, udløbsdato og lignende på, og så sortere på plads i skabe og skuffer.

Sorteringskasser til skabe

Det kan lyde selvsigende, men at skaffe sig kasser til sortering i skabe, er som sendt fra himlen. Man står altid med ting, som man har svært ved at få lagt steder hen, der virker logiske, og her kan sorteringskasser virkelig være behjælpelige. Med en tusch eller smarte klistermærker kan kasserne navngives, således at man aldrig er i tvivl om hvad der skal i hvilke kasser, og så kan man ovenikøbet tit stable kasser ovenpå hinanden og spare plads!

Ruminddelere i skuffer

Lidt i samme stil som at skaffe sig sorteringskasser til skabe, kan man købe eller lave ruminddelere til diverse skuffer. Det gælder både i køkkenet, i skrivebordet og på badeværelset, hvor de forskellige inddelte rum kan være med til at afholde det, som ellers hurtigt ville blive til en meget rodet skuffe.