Gør børneværelset personligt og spændende

Det er blevet tid til at smyge ærmerne op, og gå i gang med børneværelset. Måske er det med en forventning om, at der snart er en lille ny på vej, som skal have et sted for sig selv. Eller måske er det blot en renovation af et allerede eksisterende børneværelse, som blot skal piftes lidt op. Læs med videre her, og få inspiration til hvordan du kan gøre børneværelset både personligt og spændende!

Tapetserede vægge

Væggene udgør den hovedsagelige ramme for børneværelset, og hvis ønsket er at puste lidt liv i hele rummet, er det et godt sted at starte! Naturligvis kan man kaste sig ud i at male, både i enkelte farver eller måske endda i mønstre, men en anden løsning kan også være at finde noget egnet tapet børneværelse. Med tapet til børneværelset er det nemlig muligt at vælge alverdens forskellige mønstre, og de mange smukke muligheder vil med garanti gøre værelset mere livligt.

Finurlige lamper

Belysning på værelser skal naturligvis være praktiske først og fremmest. Det duer ikke at barnet ikke kan se når der skal laves spændende projekter, eller leges tidligt om morgenen, før solen er stået op. Det er dog ikke altid, at man bliver nødt til at gå på kompromis med det praktiske, for også at finde noget der passer ind æstetisk. Led med lys og lygte efter lamper, som passer ind i det børneværelse der er blevet visualiseret. Måske man kan finde en sky-formet loftslampe, eller en træ-lignende standerlampe?

Gulvtæpper

Sidst, men ikke mindst, kan der nævnes gulvtæpper, til virkelig at fuldende den drøm man har om et livligt og spændende børneværelse. Foruden at det også er rart for barnet at sidde på, når der leges på gulvet, kan det også give eksempelvis et pop af farve i rummet, som ellers kan være svært at opnå.