Find stilen i dit køkken

Er du ved at skitsere, hvordan dit drømmekøkken ser ud? Der er mange forskellige ting, man kan tage fat i, og det kan være svært rigtigt at finde ud af, hvor man egentlig skal starte, når man begynder at brainstorme. En af de ting, du passende kan kigge på, er det overordnede udtryk. Kunne du godt tænke dig et råt og rustikt køkken, som skiller sig lidt ud, eller er du mere til noget klassisk i organiske materialer?

Hvis det er det rå, der tiltrækker sig, så kan du kigge efter køkkengreb i for eksempel børstet stål eller læder, hvor du kan skabe et næsten industrielt look, men stadig have det hjemlige tæt på. Giv dit køkken et nyt look med forskellige lædergreb, så I kan se på, hvilke der fungerer godt til skuffer, og hvilke der formentlig vil gå bedre til de skabe, I skal have skiftet greb på.

Helt fra bunden – eller mindre ændringer?

Køkkenrenovering er et stort projekt, men hvis I er klar på det, så er det bare med at gå i gang. Det kræver, at I har være ved at tegne nogle gode skitser og har de rette håndværkere ved hånden, så I ved, at de forskellige drømme, I har, kan blive til virkelighed. Men hvis det nu bliver ved drømme og realiteten er, at I måske ikke helt har budgettet eller lysten til at skifte køkkenet, så har mindre også ret.

Typisk er skelettet i et køkken i så god stand, at der ikke er grund til at skifte det ud, ligesom jeres hårde hvidevarer måske sagtens kan leve videre uden problemer. Men skabsfronter og skuffegreb er noget af det, I hurtigt og enkelt kan skifte eller opdatere, så I får et helt nyt udtryk, uden I egentlig har gjort det helt store for det. Det kan man kalde effektivitet.