Et drømmehjem: overvej disse ejendomsdestinationer

Drømmehuset. Den bolig, du kan forestille dig, du kunne blive gammel i, gå og pusle ved, reparere på i ro og fred, nusse om. Destinationen er forskellig for os alle, men nogle af drømmene kan sagtens gå igen, så her er tre forskellige bud, som alle peger lidt i hver deres drømmeretning.

I storbyen

Storbysboligen varsler ikke ligefrem ro og mag, men for mange er den symbolet på de drømme, de også har dér. Hvis du for eksempel beskæftiger dig meget med kultur, med kunst, med litteratur, eller har et arbejde, du knuselsker, så kan det i den grad være den bedste løsning at kigge efter noget, som er tæt på det, du holder så meget af. Det gode ved storbylivet er, at man oftest er tæt på det hele. På kulturen, på bekendte, venner, indkøb, oplevelser og så videre.

På en ø

Destinationen “på en ø” kunne også sagtens bare hedde “på landet”, men der er bare noget helt ekstra særligt ved at slå sig ned på en ø i det danske farvand, og virkelig komme tæt på den ø-kultur, der, afhængig af øens størrelse, virkelig kan afspejle det, at man kender sine naboer og det liv, der foregår helt tæt på. Og så vil du i langt de fleste tilfælde ikke være ret langt væk fra en kyst, og hvis der er noget, der for de fleste skaber drømmestemning omkring en bolig, så er det, at der er vand og hav i nærheden, til sommerens mange dyp.

Sydfrankrig

Er du endnu mere til det eksotiske liv, så er det også muligt at finde ejendomme til salg i Frankrig, som virkelig kan afspejle et liv i sus og dus, måske med bjerge i horisonten, havet tæt på, vinmarker eller lavendel plantager i sigte. Mange rejser dertil, mens andre køber hus dér, for igen og igen at kunne rejse tilbage.