Sådan får du dit hjem til at se mere stilrent ud

Når man indretter sit hjem, kan det nogle gange være svært at finde et udtryk, der er stilsikkert. Man kan eksempelvis have mange forskellige møbler, der stikker i vidt forskellige retninger farve- og stilmæssigt. Eller måske er der noget omkring måden din bolig er bygget på, der er svær at matche med den vision du har omkring, hvordan det skal se ud. Læs her nogle forslag til hvilke elementer, du kan bringe ind i hjemmet, for at give det et mere gennemført og stilrent look.

Gulve og vægge har stor indflydelse

Man lægger ikke altid mærke til væggene i ens hjem. Men de gør faktisk en kæmpe forskel for ens indtryk af et rum. Det kan eksempelvis give et gennemført look at male væggen i en farve, der matcher et andet element i lokalet. Eller blot vælge en frisk hvid farve, der går med alt.

Et andet vigtigt element, er gulvet. Måske lægger du ikke mærke til det med det samme, men i nogle situationer kan et mørkt og massivt gulv gøre, at stuen ser rodet og tung ud. Det kan være svært at gøre op med i indretningen. Dette kan løses ved at vælge et gulv, der er lyst og let i udtrykket. Pu gulve har et stilsikkert look, der med sikkerhed passer ind i enhver æstetik. Derudover er det slidstærkt og let at vedligeholde – og har desuden en lyddæmpende kvalitet.

Hold dig til en farvepallette

Hvis dit hjem føles rodet i udtrykket, kan det ofte skyldes at der ikke er en gennemgående farvepallette. Find nogle farver, du godt kan lide, og hold dig til dem i indretningen. Du kan også prøve at vælge dine træmøbler i den samme træsort, så der er et gennemgående tema. Det kan nemlig gøre en rigtig stor forskel, at der er små elementer i rummet, der matcher.