Indret din bolig smart

I det kolde vinterhalvår er vi helt naturligt mere indenfor. Det vækker altid en kriblen og krablen i fingrene for at indrette og gøre boligen fin. Man får lyst til at bladre igennem boligmagasiner og lade sig inspirere. Det kan være svært, hvor man skal starte, så start i det små. Lav små udskiftninger og tilføjelser. Du kan finde små praktiske foranstaltninger, eksempelvis kan du se bakkebordene her – de er en nem måde at tilføje nye elementer til din indretning.

Bakkeborde kan bruges til lidt af hvert

Du kender det godt, så ligger der lige lidt småting på køkkenbordet, lidt småting på stuebordet og lidt rod i ovre i hjørnet. Hurtigt samler der sig en masse små ting, som egentlig ikke har nogen plads. Her kan et bakkebord let komme dig til hjælp. Så kan du samle alle dine småting på et fint møbel, så det hurtigt ser meget mere organiseret og planlagt ud. Det kan også være, at du altid har drømt om en køkkenø. Der kan et bakkebord også udgøre en fin erstatning. På bakkebordet kan du nemlig stille alle dine køkkenredskaber og lettere holde et overblik, når du har gang i både gryder og bageplader i køkkenet.

Runde bakkeborde er universelle

Bakkebordene kommer i rigtig mange udgaver og former. De findes både ovale, kvadratiske og runde borde, som er i mange forskellige farver og materialer. Et rundt bakkebord kan du bruge overalt og til alt. Uanset om du stiller det for enden af din sofa, i midten af dit køkken eller endda på badeværelset, så vil den runde udformning altid passe godt ind. Så når du næste gang kigger på bunken af nips eller småting, som ikke hører hjemme nogen steder, og sukker opgivende, så overvej i stedet at købe en bakkebord. Så kommer dit rod måske ligefrem til at se organiseret ud.